A személyes márka, énmárka, cégmárka, brandépítés, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek.

  • Mi miatt fontosak?
  • Miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, az üzleti kommunikációban, sőt még a párválasztásnál is?

 

Ön, vezetőként, menedzserként, területi képviselőként jól tudja, hogy az üzleti életben nagyon fontos a hitelesség és a bizalom kiépítése. Ezek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy munkatársaink, üzletpartnereink, ügyfeleink lojalitása, cégünkhöz való elköteleződése kialakuljon és megmaradjon. Azért fontos tudatosabban építeni az énmárkánkat - a személyiségtípusunkat és az egyéni elképzeléseinket is figyelembe véve - mert mindezek megmutatkoznak minden szintű kommunikációnkban.

Az erős és hiteles énmárka, cégmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Legyen tisztában Ön is azzal, hogy személyisége megismerésének, énmárka, brand építésének jelentős szerepe van- nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is!

Tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordíthatja: hiszen ha ismeri önmagát, kompetenciáit, tudatosan építi személyes márkáját, és mindezek mindenszintű kommunikációs stílusában kifejeződnek, ekkor értékeit is jól fogják tükrözni a környezetéből jövő visszajelzések. Még az is, hogy sokkal hatékonyabban teljesít, hoz helyes döntéseket, mutat magáról egy olyan képet, amely magabiztosságát, hitelességét, megbízhatóságát erősíti.

 

Problémamegoldó képesség fejlesztése - Verbális kommunikáció fejlesztése

Egyéni- és csoportos konzultációkon, foglalkozásokon, interaktív előadásokon gyakorlati kommunikációs technikákat ismerhet meg, amelyek növelik énmárkája erősségét. Mindezeket a módszereket munkahelyén, magánéletében egyaránt alkalmazhatja. Mivel elsődlegesnek tartjuk a kompetencia fejlesztését, így programjaink összeállításánál arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az Önben és munkatársaiban rejlő készségek, képességek is tudatosodjanak, megerősödjenek - az énkép, énmárka, kommunikációs stílus fejlesztése részeként.

 

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Ajánlott létszám:
» Egyéni konzultáció: 

» Kis csoport (3-5 fő) - előzetes és részletes igényfelmérés után kialakított ár
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

Minden esetben cél a vezetők munkájának elősegítése.

A programot, díjazását  egyéni igények, szükségletek felmérése után alakítjuk ki.

 

Helyszín: Szeged, Budapest, nagyobb vidéki városok

Szívesen meglátogatjuk az Ön városát is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, vagy megrendelhet: tanácsadást, előadást, egyéni vagy csoportos konzultációt, tréninget.

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Fotó forrás: itt