Személyiség- és stílusfejlesztő programok

Alt

MI MIATT VÁLASSZA A SZABADEGYETEM.COM TANÁCSADÓ CÉG PROGRAMJAIT?

 

Amiben segítséget kap:

Kompetencia fejlesztés

Életszemlélet - Stílus - Megjelenés - Önmegvalósítás

Énmárka-építés/fejlesztés szingli cégvezetőknek

 

 

 

A személyiség- és stílustanácsadás célja sokrétű:

Kreatív továbbgondolkodásra motiváló, önmegvalósításra késztető  egyéni konzultációkon, egyéni kurzusokon, stúdiómunkákon vagy interaktív előadásokon,  rendezvényeken  megmutatjuk, hogyan építse tudatosan én(ön)képét, fejlessze, építse énmárkáját, jövőképét.

Bár karriercéljainak megvalósításában segítjük, de bátran állítjuk, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő.

Abban segítjük, hogy felismerje értékeit, megértse személyiségtípusának jellegzetességeit, és ezek alapján formálja eredeti arculatát, alakítsa ki személyes márkáját (énmárkáját), hivatása brandjét. Hiszen az Ön egyénisége, egyedisége ekkor fog valóban hitelesen megmutatkozni - élete minden területén. Abban is támogatjuk, hogy az Ön számára legkedvezőbb módon tudja kialakítani új életstílusát, vállalkozása portfólióját.

 

 

 

Tekintse meg programajánlatainkat!

**

Tanácsadó, üzleti pszichológus

Referenciák

 

"Dobó Mariann több művésznek is segített már"

 BorsOnline Magazin

 

Kattintson valamelyik képre!

Alt

Nem változtam meg, csak végre önmagam vagyok. Gyönyörű utat jártam be, és nagyon fontos volt, hogy végig fogtuk egymás kezét. Ő volt az, aki sokszor segített nekem.

Aradi Tibor – Színész, Humorista
Alt

Hamar rájöttem, az életben nem számíthatok senkire magamon kívül… persze a család ugyebár mindig ott lesz és segít a bajban, viszont az életünket a céljainkat az utunkat egyedül kell kitalálni, és véghez vinni.

Varga Viktor - Énekes, Zeneszerző
Alt

Egyszer egy idősebb ember azt mondta, hogy ha az ember nehéz időszakon megy keresztül, és érzelmileg a “padlón” érzi magát, nagyon fontos, hogy legyen a környezetében egy “segítő kéz”.

Béli Titanilla - Táncművész, Színész

Szabadegyetem Magánkönyvkiadó

 

************************************************** 


Legfrissebb Blog Bejegyzések

Alt
A fogyókúra

Amióta a nyugati társadalomban, de legfőképpen Amerikában élők éberen figyelik kinek milyen az alakja, fogyókúráról fogyókúrára terelődik a szó;

Alt
Könyv az elhízás lelki okairól, a

Mi miatt nem működnek oly sok embernél a népszerű, állítólag "tuti" diéták, életmódváltó programok?

Érdekli valamelyik programunk?
Keressen Minket!