Our Story

Személyiség- stílusfejlesztő programok

Eredeti arculattervezés: "Stílusom a személyes névjegyem"

"Arra motiválok mindenkit, hogy gondolkozzon el azon, mivé szeretne válni, hogyan tudja a tehetségét, életstílus szemléletét értékessé tenni énmárkája, brandje erősítése által. Azt a fajta elvárást, hogy magabiztosan tudjunk az életünkben tudatosan, rugalmasan jelen lenni - akár alkalmazottként, akár üzletemberként vagy művészként -, tényként konstatálhatjuk. Úgy hiszem, Ön is szeretne már egyre jobban érvényesülni élete minden területén, még az üzleti világban is. Ennek valós eléréséhez viszont valóban fontos olyan eszközöket megismernie, amelyek a szakmai alkalmasságát megerősítik, személyiségét fejlesztik. Ebben a fejlesztésben nyújtok Önnek segítséget." Dobó Mariann - tulajdonos, cégvezető Vegye fel velünk a kapcsolatot! +36 70 419 99 94

MI MIATT VÁLASSZA A SZABADEGYETEM.COM TANÁCSADÓ CÉG PROGRAMJAIT?

**

Milyen eredményeket hoz, ha eredeti arculattervezéssel kezdünk foglalkozni?

A személyes márka, énmárka, stíluskommunikáció kifejezések ma már sokaknak ismerősen csengenek. Mit is jelentenek ezek a fogalmak? Mi miatt fontosak, miben van nagy szerepük a karrierépítésnél, sőt még a párválasztásnál is?

Az eredeti arculattervezés elnevezés Dobó Mariann nevéhez fűződik. E kifejezés egyben egy programra is utal. Megalkotójának célja, hogy biztassa Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Sose arra koncentráljon, ami nincs, vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani!

Az erős és hiteles énmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet.

Mindenképpen legyen tisztában azzal, hogy személyiségének, énmárka építésének jelentős szerepe van - nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is! Dobó Mariann küldetésének tartja mindezek tudatosítását. Személyes márka kialakításának, fejlesztésének nemcsak a külső megjelenés, a stíluskommunikáció a fontos része, hanem még az érzelmi intelligencia és a pénzügyi intelligencia fejlesztése is. Ezek minőségének összessége ad egy egységes képet a személyiségről. Arra motiváljuk most Önt, hogy tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordítsa, hiszen ha ismeri önmagát, jobban el tudja dönteni, hogy mi vagy éppen ki illik Önhöz valójában. Ebben az önfelfedezésben nyújtunk Önnek segítséget. Jelentkezzen itt egyéni vagy csoportos konzultációra: http://szabadegyetem.com/kapcsolat

Bemutatkozás: http://www.szabadegyetem.com/content/interju-dobo-mariannal

http://szabadegyetem.com/content/markaepites-muveszet http://www.szabadegyetem.com/szinglik http://szabadegyetem.com/content/onindito-palyavalasztasikarrier-tanacsadas

http://www.szabadegyetem.com/blog/mi-miatt-biztatok-mindenkit-stilusos-megjelenesre

**

City Line Programok

 

Kattintson az ikonokra!

01
Személyes Márkaépítés

Mi az Ön személyes stílusa?

Uniformis vagy egyediség?

02
Megjelenés Stílus Önmegvalósítás

Megjelenés Stílus Önmegvalósítás

Tudatos szemléletmód igényes nőknek, férfiaknak

03
Érzelmi Intelligencia Fejelsztés

Érzelmi Intelligencia Fejelsztés

Fókuszban az érzelmek

04
Pénzügyi Intelligencia Fejlesztés

Pénzügyi Intelligencia Fejlesztés

A pénzügyi intelligencia mentális intelligenciának az a része, amelyet pénzügyi problémáink megoldására alkalmazunk.

Mi szeretjük azt, amit csinálunk. It's a way of life. Csatlakozzon hozzánk!

Jelentkezéshez ide kattintson!

Key Person

Dobó Mariann
Referenciák

 

Dobó Mariann, az Áttörés könyv írója, több művésznek is segített már.

 

Kattintson valamelyik képre!

Alt

Nem változtam meg, csak végre önmagam vagyok. Gyönyörű utat jártam be, és nagyon fontos volt, hogy végig fogtuk egymás kezét. Ő volt az, aki sokszor segített nekem.

Aradi Tibor – Színész, Humorista
Alt

Hamar rájöttem, az életben nem számíthatok senkire magamon kívül… persze a család ugyebár mindig ott lesz és segít a bajban, viszont az életünket a céljainkat az utunkat egyedül kell kitalálni, és véghez vinni.

Varga Viktor - Énekes, Zeneszerző
Alt

Egyszer egy idősebb ember azt mondta, hogy ha az ember nehéz időszakon megy keresztül, és érzelmileg a “padlón” érzi magát, nagyon fontos, hogy legyen a környezetében egy “segítő kéz”.

Béli Titanilla - Táncművész, Színész

Szabadegyetem Magánkönyvkiadó ajánlata


Kérjen értesítést a legújabb blogbejegyzésekről!

Legfrissebb Bejegyzések

Flowban élni

Tisza parton ülve azon vettem észre magam, hogy hosszasan figyelemmel kísérem a folyó áramlását.

Érdekli valamelyik programunk?
Keressen Minket!