Szembesülnie kellett sok ismerősömnek azzal, hogy számos ember a magáénál sokkal gyérebb önmegvalósulást mondhat magáénak. Magasan képzett, 40 alatti, nem is túl rossz külsejű emberek magányosan, vagy katasztrófális viszonyokban tengődnek, nők, férfiak egyaránt. Miért van ez? - kérdezik sokan. Én is visszakérdeztem: mi az oka annak, hogy nem élik tudatosabban az életüket? Mi miatt nem veszik figyelembe, mennyire fontos az önismeret, a saját érzéseiknek megfigyelése és az emögött lévő szükségleteinek megértése?

Amiben a Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. programjai segíteni tudnak, azok a tanácsok, amelyek által Ön a személyiségét, magabiztosságát fejleszteni képes. Dobó Mariann úgy gondolja, hogy ha ez a tudás a birtokunkban van, szinte bármit „divatossá” tudunk varázsolni a szakterületünkön. Természetesen egyedi módon. De persze praktikusabb tanácsa is van azok számára, akik szeretnének felépíteni egy új életstílust, szívesen jelen vannak a divatvilágban is. Ezeknek a tanácsoknak a használatával viselőjük rögtön úgy érezheti, mintha „egy kifutóra lépett volna fel – az élet színpadának különlegekifutójára. Magabiztosan jelenhet meg a reflektorfényben – magánszemélyként, vállalkozóként egyaránt. A lényeg az, hogy az eredeti arculattervezés, az énmárka építés, a stíluskommunikáció profizmusa azok közé tartozik, ahol a tudatos megjelenés megtervezése mellett a legfontosabb a tudatosság, az önismeret, az egyediség felismerése. 

Divat- Stílus- Egyediség- Önmegvalósítás témakörei az „énmárka”, a személyes márka kialakítására összpontosítanak. E program bevezeti a résztvevőt a divat világán keresztül személyisége belső világába. Megtudhatja hogyan alakítsa ki egyéni stílusát, személyes márkáját az egyedisége, személyisége figyelembe vételével.