Személyiség- és stílusfejlesztő programok

Önmegvalósítás - Stílus - Egyediség

Eredeti arculattervezés - Énmárka építés

                                                                                                                                                        "Stílusom a személyes névjegyem” 

 

Meghívó egy napos önbizalom-növelő, személyiség- és stílusfejlesztő egyszemélyes kurzusra:

Szívesen fejlesztené önmagát, legfőképpen énmárkáját az Ön számára legkedvezőbb módon, de nem szereti a csoportos foglalkozásokat? Akkor mindenképpen itt a helye!
Egyéni kurzusra- arculattervezésre, énmárka-építő személyiség- és stílusfejlesztő foglalkozásra invitálom most Önt, invitállak most téged. Ez a program olyan vezetőknek szól, akik introvertáltak, és egyértelműen az egyéni, személyre szabott foglalkozásokat, képzéseket szeretik. 
                                                                       

gazdagodj

 

Trendek, újdonságok mindig érdeklik a nőket, de legtöbb esetben még a férfiakat is. 

Még az egyedi életstílus kialakításáról szóló információk is. Mint tudjuk, a valódi stílus bennünk rejlik.

A kisugárzásunk, megjelenésünk már azelőtt meghatároz bennünket, mielőtt megszólalnánk. 

A kommunikáció ezen formáját tudatosan is kialakíthatjuk a személyiségtípusunknak, egyedi belső sajátosságunknak megfelelően.  Én Önt abban segítem, hogy sokkal jobban megismerhesse önmagát, értékeit, belső erőforrásait, növelhesse, stabilizálhassa önbizalmát, és mindez tükröződjön a megjelenésében is.

Ezen az egyéni egy napos kurzuson megtudhatja, hogyan alakítsa ki egyedi stílusát, személyes márkáját az egyénisége, személyisége figyelembe vételével. Akkor is Önnek való ez a foglalkozás, ha a már megalapozott énmárkáját tovább akarja fejleszteni. 

 

Miért érdemes eljönnie a személyiség- és stílusfejlesztő egyéni kurzusokra?

A piacon rengeteg személyiségfejlesztő (önmegvalósító, önismereti, ezoterikus) tréningből választhat az érdeklődő. De keveset fejlesztettek úgy ki, amelyben kifejezetten a belső sajátosságok külső megjelenésével is foglalkoznak. Üzleti életben és pszichológus mentorként szerzett tapasztalataim ( https://piacesprofit.hu/kkv_cegblog/segitseg-belso-kincseink-kiaknazasahoz/ ) az Eredeti arculattervezés elnevezésű programomban is tükröződik, amely jóval többről szól, mint a külső megjelenés, az esztétikai élmény figyelembe vétele. E program megírásával az volt a célom, hogy biztassam Önt arra, hogy az egyéni ambícióját belső értékeire, tehetségére alapozza. Sose arra koncentráljon ami nincs vagy amiben mások jobbak! És semmilyen körülmények között se akarjon másnak látszani!

 

Milyen eredményeket hoz, ha 'Eredeti arculattervezéssel' kezdünk foglalkozni?

Az erős és hiteles énmárka eredeti, csak valós tulajdonságokra épülhet. Éppen ezért én abban segítem, hogy mindezeket felismerhesse. 

Mindenképpen legyen tisztában azzal, hogy személyiségének, énmárka építésének jelentős szerepe van - nemcsak karriercéljainak megvalósításában, az üzleti kommunikációban, de még a magánéletében is! Küldetésemnek tartom, hogy mindezeket tudatosítsam. Személyes márka kialakításának, fejlesztésének nemcsak a külső megjelenés, a stíluskommunikáció a fontos része, hanem még az érzelmi intelligencia és a pénzügyi intelligencia fejlesztése is. Ezek minőségének összessége ad egy egységes képet a személyiségről. Arra motiválom most Önt, hogy tudását, belső erőforrásait, mint erősségeit saját javára fordítsa, hiszen ha ismeri önmagát, jobban el tudja dönteni, hogy mi vagy éppen ki illik Önhöz valójában. Ebben az önfelfedezésében nyújtok Önnek segítséget

 

A programról

Kulcsszavak: Ismeretterjesztés, egyediség, eredeti arculattervezés- és énmárka fejlesztése, megjelenés, új életstílus, érzelmi intelligencia fejlesztés, stíluskommunikáció, kikapcsolódás.

Célcsoport: Igényes, önfelfedezést, önmegvalósítást előtérbe helyező szingli cégvezetők - férfiak, nők

Téma: Eredeti arculattervezés - Személyes márkaépítés - Stílusos megjelenés

 

3 in 1

                                                                                   3 kérdésére is választ kaphat a résztvevő ezen a különleges személyiség- és stílusfejlesztő egyéni kurzuson. Hozza magával kérdéseit, amelyek jelenleg erőteljesen foglalkoztatják!                                                                                                                                         

A legfontosabb célkitűzés: Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. motivációs mentorprogramjain minden esetben segítséget kapnak a résztvevők egyéniségük, tehetségük, emberi értékeik stabilitására. 

Az együttműködésre irányuló programokra szeretettel várom az Ön érdeklődését is. 

 

Milyen lehetőség közül lehet választani?

Egyéni konzultáció díja: 20 000 Ft/óra + Áfa - 25 400 Ft.

Egyéni intenzív, csak önre szabott, egy napos kurzus 9 órától 15 óráig /45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint +ebédszünettel/, részvételi díja: 95. 000 Ft. + Áfa. - 120 650 Ft. A díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és egy 6980 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet. 

Figyelem, ez több, mint egy egyszerű tréning. Ez egy egyénre szabott foglalkozás, ahol a személyiség gazdagodásáról, önbizalom és jóllétérzés növekedéséről úgy beszélünk, hogy megérti a résztvevő, hogyan  kamatoztathatja a programban elhangzottakat, kialakíthatja, fejlesztheti énmárkáját a számára legkedvezőbb módon. Ezzel a befizetett összeg többszörösét kapja meg.

Ez tehát egy olyan kiadás,  amely az önismereti kalandozás mellett egyben befektetés is!           

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

Helyszín: személyesen Szegeden vagy Budapesten

                                                                                         vagy Online konzultációk keretében        

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, jelentkezhet mentorálásra, személyre szabott egyéni foglalkozásokra.

Dobó Mariann

Üzleti pszichológus, mentor, életvezetési tanácsadó

Referenciák: http://www.szabadegyetem.com/referenciak

Kapcsolatfelvétel: 

http://szabadegyetem.com/kapcsolat

 

 

Fotó forrás: itt