Egyre több vállalati vezető, területi igazgató tapasztalja, hogy az érzelmi intelligencián alapuló készségek támogatása bármely szervezet vezetési filozófiájának egy hasznos része kell, hogy legyen. A korábbi szemlélet, hogy a termékekkel, szolgáltatásokkal kell versengeni, már elavultnak látszik. Előtérbe került az a nézőpont, mennyire jól „működteti” a cég az embereit. Az érzelmi intelligencia mindenfajta vezetőképzés alapelve kellene, hogy legyen.

'Előhangolás' – sikeres projekt megvalósításának befolyásolására, személyes- és csoporthatékonyság növelése: A cégek sikeres projekt-véghezvitelének kulcsa a tudatos, önbizalommal rendelkező projektvezetés. Sikereinket az 'előhangolás' minden esetben befolyásolja. Ebben való munkában segíti a résztvevőket a Sikerre hangolva című programunk.

Manapság, legyen szó bármilyen munkatevékenységről, különösen a vezetői munkáról, célszerű tudomásul vennünk, hogy az érzelmi intelligencia fontosabbá vált, mint az IQ. Érdemes tudatosítania Önnek is, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztésnek rendkívüli jelentősége lett az üzleti életben.