Ön az egyéniségét milyen formában fejezi ki?

30 November 2016 |

Mi a célja a munkának, tevékenységnek, hogyan tudnánk ezt pár szóban megfogalmazni? Teszik fel e kérdést szinte minden személyiségfejlesztő és marketinggel foglalkozó fórumon.

Az én munkám célja a tehetségkutatás, motiválás az önkifejezés magasabb minőségére, egy egyedi "személyes márka" kialakítására. Természetesen ezzel együtt jár az egészséges önbizalom növelése is.

Az Ön tevékenységének mi a célja? Ismeri eléggé önmagát? Az egyéniségét, személyiségének tulajdonságait képes már kifejezően meghatározni? Hogyan tudná egyediségét kifejezni, "lefesteni"?

"A megújuló élettel a színek is visszatérnek"

Akvarell Dobó Mariann

Az Ön kezében van az ecset és a paletta, a szép és vidám tulajdonságait megjelenítő festékek, melyekkel színessé teheti a világát, énképét. Ön már képes megalkotni életművét,  jövőképét, és ezzel együtt eredeti arculatát!

Ha segítségre van szüksége, hogy pontosabban meg tudja fogalmazni célját, hogy "ki tudja színezni" jövőképét, ki tudja fejezni egyéniségét, kialakítva ezzel az énmárkáját, akkor szívesen fogadom jelentkezését egyéni konzultációkra vagy egy napos intenzív tréningre. Itt az ideje, hogy elővegyen ehhez mindenféle eszközt, annak érdekében, hogy a legkedvezőbben tudja formálni a saját életét!

A következő témakörökben is fordulhat hozzám kérdéseivel:

http://szabadegyetem.com/enmarka-szingli-cegvezetoknek

http://szabadegyetem.com/fokuszban-az-erzelmek

http://szabadegyetem.com/programcsomagok/szemelyes-markaepites

http://szabadegyetem.com/palyaorientacio

http://szabadegyetem.com/onindito-palyavalasztasikarrier-tanacsadas

http://szabadegyetem.com/programcsomagok/kommunikacio

http://szabadegyetem.com/donteshozas-pszichologiaja

 

Dobó Mariann

Személyi- és életvezetési tanácsadó pszichológus

Személyes vagy online konzultációkra jelentkezés itt: +36 70 419 99 94 vagy

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat