"Önindító" - Pályaválasztási/karrier tanácsadás

Egy napos tréning vagy személyes konzultáció

most csak online

 

 Megtalálta már a tehetségének megfelelő pályát, hivatást?  Tudja már milyen szakma illik Önhöz?

 

Ha még nem, akkor jó helyen van! Jelentkezzen erre az egy napos -önismeretét fejlesztő- tréningre, amely egy igazi kaland lesz, Ön számára is! Hiszen felfedezheti erősségeit, belső erőforrásait, felismerheti személyiségtípusa jellegzetességeit, sőt választ kaphat még számos kérdésére is, amelyek már régóta foglalkoztatják.

 

Ha jobban szereti, ha csak Önre figyelnek, akkor válassza az egyéni konzultációkat/tréningeket!

Az egy napos tréning /5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/. A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és egy 5550 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet.

Egyéni konzultációk személyesen vagy online (skype, messenger) segítségével is megoldhatóak.

Időpont- és igényegyeztetés:

Dobó Mariann +36 70 419 99 94

 

Bónusz: A 27%  plusz Áfát most nem kell kifizetnie! A bónusz 2020 április 2-től 25-től 2020  szeptember  5-ig tart

» Egy napos egyéni, személyre szabott tréning részvételi díja: 98 000 forint +Áfa - 124 460 Ft.

» Egyéni konzultáció részvételi díja:  Áfa kedvezmény feltétele: 5 alkalom kifizetése > 20 000 forint + Áfa - 25 400 Ft.     Plusz bónusz egy önfejlesztő könyv

 

Bővebben a programról:

 

Miben kap segítséget, ha részt vesz az egy napos foglalkozáson?

Hogyan nyilvánul meg az énkép, énmárka építése/fejlesztése a pályaválasztásnál, pályaváltásnál?

 

A személyiségfejlesztés során karriercéljainak megvalósításában segítem, de bátran állítom, hogy a tanácsadás során kapott információknak, felismeréseknek a magánéletében is nagy hasznát veszi a résztvevő, akár még a párválasztásánál is. Ha felismeri értékeit, megérti a személyiségtípusának jellegzetességeit, és ezek alapján formálja eredeti arculatát, alakítja énmárkáját, választ pályát, avagy következetesen fejleszti hivatása brandjét, akkor teljes mértékben hitelesen tud megmutatkozni az élet minden területén.

Mi miatt előnyös ezt a programot választania?

Énmárka kialakítása - Eredeti arculattervezés

Szerencsére egyre többen vannak, akik egyetértenek azzal, hogy: senki sem lesz elégedett az életével amíg számára unalmas és érdektelen munkát végez. Fontosnak tartják, hogy azzal foglalkozzanak, amiben a legtehetségesebbek. Tudják: ahhoz, hogy az ember sikeresnek, boldognak érezhesse magát, személyiségtípusához, képességeihez a leginkább illeszkedő tevékenységkört, karriert érdemes választania, és ennek megfelelően tanácsos munkahelyet is találnia, ahol az alkalmasságérzete és önbizalma is megerősödhet.

Ha szeretne, szeretnél ezekre, és az általad még feltett kérdésekre választ kapni, gyere el egy "Önindítóra", gyere el egy pályaválasztási/karrier tanácsadásra! Azzal, hogy eljössz és figyelmedet önmagadra irányítod, már el is indítottad a kreatív továbbgondolkodást - céljaid kialakítása érdekében. Ez egy kutatás, hiszen önfelfedezésről van szó. És a saját érdekedben csinálod! Tehát a döntés a kezedben van!

Karrier tanácsadásra jelentkezés ITT

                                                                                                                                                                                                                                                                Dobó Mariann                                                                                                                                                                                                                                                             Tanácsadó üzleti pszichológus

Szabadegyetem.com Tehetségkutató, Személyiségfejlesztő és Tanácsadó Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

 

Összefoglalva:

Kulcsszavak: személyiségfejlesztés, tehetségkutatás, énkép, eredeti arculattervezés, személyes márka, énmárkaépítés, pályaorientáció, karrier, pályaválasztás, pályaváltás, érzelmi intelligencia fejlesztés.

Tanácsadás célja: erőforrások feltárása, önértékelés javítása, önbizalom erősítése, személyiségtípushoz való pálya kiválasztásának elősegítése, érzelmi intelligencia fejlesztése.

Mire kap választ a résztvevő?

  • Amint egyre jobban megismeri önmagát, személyiségtípusát, sokkal könnyebben el tudja dönteni, milyen pálya illik hozzá.
  • Belső erőforrásai, vele született adottsága, tehetsége feltárása azt az előnyt nyújtja a résztvevő számára, hogy megerősödjön az önbizalma, és biztosabban el tudja dönteni, milyen életpályára érdemes a figyelmét irányítania, hol érdemes továbbtanulnia, fejlesztenie képességeit vagy munkát vállalnia.
  • Esetleges elakadások okainak megértése is előtérbe kerülhet.

Az egy napos egyéni, személyreszabott foglalkozások /5x45 perces, negyed órás szünetekkel, igény szerint ebédszünettel/ A részvételi díj tartalmazza a teszteket, személyiségtípus felméréseket, a személyes és üzleti tanácsadást, és egy 5550 forint értékű önfejlesztő tréningkönyvet.

Ajánlott létszám:

» Kis csoport (3-5 fő)
» Klasszikus csoport (10-12 fő)
» Korlátlan létszám

 

Bónusz: A 27%  plusz Áfát most nem kell kifizetnie! A bónusz 2020 április 2-től 25-től 2020 szeptember 5-ig tart

» Egy napos egyéni, személyre szabott tréning részvételi díja: 98 000 forint +Áfa - 124 460 Ft.

»  Egyéni konzultáció részvételi díja:  Áfa kedvezmény feltétele: 5 alkalom kifizetése > 20 000 forint + Áfa - 25 400 Ft.     Plusz bónusz egy önfejlesztő könyv

 

Egyéni időpont- és igényegyeztetés: +36 70 419 99 94

A számlán a következő TEÁOR szám szerepel: „Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás” 

 

A lenti űrlap használatával kérdéseket tehet fel, tehetsz fel, vagy jelentkezhet tanácsadásra, foglalkozásra, alkotó műhelymunkára.

http://www.szabadegyetem.com/kapcsolat

 

Referenciák: http://www.szabadegyetem.com/referenciak

Fotó forrás: itt itt itt és itt és itt